skolblogg

jág och bella sitter här i skolan och bloggar nu, vi har konstrapport.! och vi skriver några jävla* poetiska dikter

/Bella & Signe

morgonblogg

hejj! ¨nu skaa jag snar t till skolan ^^ tänkthe bara läggaw in ett litet inlägg, det var ju så läängsen sisst! förhlåt för min morgontrööttah stavning :) /Signe

kort inlägg ! ;/


Vår snart sommmarlov ! (;:

Hej vi är dåliga på att lägga upp men de är för vi inte har så många besökare  ;/ hahah . Så om de ökar med några till så lovar vi att vi ska uppdatera mer (; , Idag va skolan helt okejj TIS ÄR BÄST ! (L) , HEJJDÅ!

Hej , de är bella här ! (;


Hej ., nu så har vi inte lagt upp på länge men de är för att vi har rätt mycke i skolan nu;( , prov hela tiden ;o , men nu snart så är de slut med de o då kommer vi bli mer aktiva så sluta inte o kolla på våran blogg om du vill se riktigt fina bilder  ! (;                   Pusss  . Våra älskade besökare !

hej , bellsan här (;

n sitter jag här med bella vi har ssovit över snart ska jag till donald o rida , men hinner inte skriva mer nu , pusshejj (=

Foto.


Foto: Isabella | Model: Signe


Foto: Signe | Model: Isabella

Här kommer några bilder från när jag och bella fotade, det har varit lite dåligt med uppdatering och visst har bella gjort ett fint inlägg, sånna vänner är bara bäst!

Signe fyller år ! (;



Hej idag (7 april) fyller världens bästa signe år , så nu tycker jag att alla ska säga GRATTIS ! till MIN älskling !
Signe jag har känt dej sen dagis eller längre tillbaka , du har alltid varit snäll, söt & bäst .
Vi har jätte många minnen sen dagis o kurt, orka inte skriva alla för de skulle ta några år ;0
DU & JAG livet ut ! (L) :)

MEN JAG ÄLSKAR DEJ && HOPPPAS DU FÅR VÄRLDENS BÄSTA FÖDELSEDAG FÖR DE ÄR DU VÄRD ! (l)

Vårkänslor


Foto: Isabella | Model: Signe


Vi har gått vidare i tävlingen vårkänslor hos http://sussisliv.blogg.se/, vår första tävling, kul va? rösta gärna på oss, bidrag nummer 11, blomman i vattnet, det skulle vara jätte snällt :)

igår hade vi besöksrekord, det var inte så jätte många men 12 stycken tog sig en titt på denna lilla blogg som inte är speciellt aktiv :) hoppas att det inte är sissta gången någon besöker oss haha :)

kram signe! :D

Tävling-Vårkänslor

Hejj! Vi är nu med i en fototävling med temat Vårkänslor, vi tävlar om ett UV-filter eller Diffuser. Tävlingen är hos http://sussisliv.blogg.se/ i sammarbete med http://fotofyndet.se/ 



Motevering: Vi tycker att denna bilden absolut symboliserar VÅR! Kallt vatten som nyss var is och en tidig vårblomma flytandes på, blomman speglar sig och det visar att solen är framme, och det kallar vi vår!



Fotorunda (; !

Hej
Idag har jag (bella) & signe fotat , mkt. Vi fotade runt sjön & på lite olika platser. så snart kommer det nog rätt många bilder (; ! 
 
                                                                  HA DE BRA ! (;

1 April.

HejHoppLingonSnooppp ! ,
 idag är det ju 1 April så bella har ju lurat mig en massa & jag har ju gått ppå allt :o
Men iaf så har jag fotat lite idag med bella & ellan,
blev rätt fina bilder ;) ,,. jag kanske läägger upp någon bild sen (;
Pussshejj , // bella (L)


kort!

detta blir ett kort inlägg, jag (signe) har gjort en liten design, den är inte så fin och är slarvigt gjord, men den är bättre än den vanliga som vi hade innan! kram /Signe

p.s. jag ska göra en nogrannare snart, men jag tyckte bara att bloggen såg så tråkig ut :)

RSS 2.0